Les hores prèvies al casament: A la perruqueria amb la núvia!.

Fa uns dies vaig poder cobrir el reportatge d’una núvia mentre estava a la perruqueria, pentinant-se i maquillant-se, hores abans del casament.
Pensava que la Lídia, la núvia, estaria molt més nerviosa, però el cert és que mantenia la calma i gaudia de cada moment, junt amb la seva filla, mare i sogra, a l’Espai Mèi.
Aquest Centre de perruqueria i estètica, compta amb unes grans professionals que fan que aquests moments de nervis els passis com en familia. Espai Mèi està situat a Mirasol Centre, a Sant Cugat, i us el recomano amb els ulls tancats. (Podeu veure el seu equip a l’última foto).
Per a mi les hores prèvies al casament són com de “making off” d’una pel.lícula, per això he decidit mostrar-vos aquestes fotos en blanc i negre.
Que el vostre fotògraf de casament us acompanyi unes hores abans mentre us maquillen i pentinen, és una part del reportatge que cada vegada es demana més, doncs la preparació també forma part del casament.
Si us agrada la idea, només heu de contactar-me per a poder coordinar-ho el dia del vostre casament i cobrir aquesta estona prèvia.  Segur que quan veieu el reportatge us semblarà ben original.

Tenim nova web: www.laiayllafoto.com


Per a reportatges de casament o només reportatge de perruqueria i maquillatge: laiayllafoto@gmail.com
Segueix la nostra pàgina a Facebook: www.facebook.com/laiayllafoto
————————————————————
Versión en castellano:

Hace unos días pude cubrir el reportaje de una novia mientras estaba en la peluquería, peinándose y maquillándose, horas antes de su boda.

Pensaba que Lídia, la novia, estaría mucho más nerviosa, pero lo cierto es que mantenía la calma y disfrutaba de cada momento, junto a su hija, madre y suegra, en Espai Mèi.

Este centro de peluquería y estética, cuenta con unas grandes professionales que hacen que estos momentos de nervios los pases como en família.

Espai Mè está situado en Mirasol Centre, en sant Cugat, i os lo recomiendo con los ojos cerrados, (podéis ver su equipo en la última foto).

Para mi las horas previas a la boda son como el “making off” de una película, por este motivo he decidido mostraros estas fotos en blanco y negro.

Que vuestro fotógrafo de boda os acompañe unas horas antes, mientras os maquillan y peinan, es una parte del reportaje que cada vez se pide más, pues la preparación también forma parte de la boda.

Si os gusta la idea, sólo tenéis que contactar conmigo para que os informe mejor de este servicio. Seguro que quedará un reportaje bien original.
Para reportajes de boda o sólo reportaje de peluquería y maquillaje: laiayllafoto@gmail.com
Sigue nuestra página en Facebook: www.facebook.com/laiayllafoto

Núvia, pentint núvia

Núvia, pentint núvia

IMG_3350-2

IMG_3464

Núvia, pentint núvia

IMG_3484-2

IMG_3540-2

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About laiayllafoto

No sé ben bé quan va començar la meva afició a la fotografia, potser se'm va encomanar de veure fer fotos des de petita al meu pare. Aquesta passió ha anat creixent cada vegada més, fins a poder-me dedicar a la fotografia. Sóc fotógrafa de casaments, embaràs i nadons i tot el que siguin coses boniques! Treballo personalitzant cada feina i deixant un trosset de mi en cada reportatge per tal que quan tingueu les fotos a les vostres mans ho noteu. Espero que el gaudiu veient les meves fotos tan com jo al fer-les. Per a reportatges personalitzats com els que trobareu en el blog podeu contactar amb mi: laiayllafoto@gmail.com També em trobareu a Facebook, Twitter i Instagram

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: