Celebrem el 1r any amb la Laia Ylla Fest (la farem ben grossa)!

Laia Ylla Foto ha fet ja un any i per celebrar-ho ens venia de gust organitzar una festa ben grossa!

Així doncs, el proper 24/02/2014 celebrarem al pati de Mercantic (Sant Cugat), de 12 h a 15h, una festa a la que assistiran les millors Wedding Planners, bloggers i professionals del món dels casaments amb un munt de sorpreses que no et deixaràn indiferent.

I com que en una festa d’aniversari no hi pot faltar la música, les copes, un bon pica-pica, decoració bonica, pastís d’aniversari o sorpreses, m’he envoltat dels millors col.laboradors i estic contentíssima que empreses de primera fila hagin volgut acompanyar-me en aquest dia especial.

Així que gràcies, Moncho’s, Vichy Catalán, Estrella Damm, Mr Wonderful, La Crepêrie de Mariöne, Olé Mis Cojines, Grup Pous, Com&Gou, Bodas de Cuento, 27 lletres, Flowers by Bornay, Alice Cake, Selfpackaging, Ricky Undersounds, About-you, Casar-se a Catalunya, Mercantic i tots aquells que amb el vostre ben gran o petit granet de sorra ho fareu possible.

En els propers dies rebràs la teva invitació. Quan t’arribi, confirma assistència a hola@laiayllafoto.com amb el nom de les persones que vindràn i comparteix a Facebook, Twitter i Instagram etiquetant LaiaYllaFoto i el hastag que hem creat #laiayllafest. Que tothom sàpiga que vindràs!

T’hi espero! Vindràs?

Tenim nova web: www.laiayllafoto.com

Invitació Laia Ylla Foto

LaiaYllaFoto


Castellano:

Laia Ylla Foto ha cumplido un año y para celebrarlo nos apetecía organizar una fiesta bien gorda!

Así que, el próximo 24/02/2014 celebraremos en el patio de  Mercantic (Sant Cugat), de 12h a 15h, una fiesta a la que asistirán las mejores Wedding Planners, bloggers y profesionales del mundo de las bodas con un montón de sorpresas que no te dejarán indiferente.

Y como que una fiesta de cumple no puede faltr la música, las copas, un buen pica-pica, decoración bonita, pastel de cumple o sorpresas, me he rodeado de los mejores colaboradores y estoy contentísima que empresas de primera fila me quieran acompañar en este día.

Así que gracias a , Moncho’s, Vichy Catalán, Estrella Damm, Mr Wonderful, La Crepêrie de Mariöne, Olé Mis Cojines, Grup Pous, Com&Gou, Bodas de Cuento, 27 lletres, Flowers by Bornay, Alice Cake, Selfpackaging, Ricky Undersounds, About-you, Casar-se a CatalunyaMercantic y a todos los que con vuestro pequeño o gran granito de arena lo hacéis posible.

En los próximos días recibirás tu invitación. Cuando te llegue, confirma la asistencia a hola@laiayllafoto.com con el nombre de las personas que vendrán y comparte en FacebookTwitter Instagram etiquetando LaiaYllaFoto y el hasta que hemos creado #laiayllafest. ¡Que todos sepan que vas a venir!

¡Te espero!

Etiquetes: , , , , , , , ,

About laiayllafoto

No sé ben bé quan va començar la meva afició a la fotografia, potser se'm va encomanar de veure fer fotos des de petita al meu pare. Aquesta passió ha anat creixent cada vegada més, fins a poder-me dedicar a la fotografia. Sóc fotógrafa de casaments, embaràs i nadons i tot el que siguin coses boniques! Treballo personalitzant cada feina i deixant un trosset de mi en cada reportatge per tal que quan tingueu les fotos a les vostres mans ho noteu. Espero que el gaudiu veient les meves fotos tan com jo al fer-les. Per a reportatges personalitzats com els que trobareu en el blog podeu contactar amb mi: laiayllafoto@gmail.com També em trobareu a Facebook, Twitter i Instagram

2 responses to “Celebrem el 1r any amb la Laia Ylla Fest (la farem ben grossa)!”

  1. mercè says :

    Moltes felicitats segur que serà un exit

  2. Alba says :

    Felicitats! @laiayllafoto #laiayllafest

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: